2016-12-28-onthaalgids_2017-2018.jpgSINT-PIETERS-LEEUW: – De volgende dagen zal de Onthaalgids 2017-2018 Sint-Pieters- Leeuw weer bedeeld worden in alle postbussen van de gemeente Sint-Pieters- Leeuw.

Op deze manier wenst het gemeentebestuur haar inwoners te betrekken bij alles wat er reilt en zeilt in Sint-Pieters- Leeuw. Op bestuurlijk, cultureel, sportief,… vlak. De onthaalgids geeft een overzicht van de verschillende gemeentelijke diensten en laat je kennismaken met de verschillende organisaties, verenigingen en scholen die onze gemeente rijk is.

Burgemeester, Luc Deconinck: “Op deze manier hopen we je op een overzichtelijke en duidelijke manier mee te geven wat volgens ons belangrijk is voor, over, van en in onze gemeente. We trachten je niet enkel te informeren, maar we hopen je tegelijkertijd ook te betrekken in het samenlevingsgebeuren van Sint-Pieters- leeuw. Zeker voor de nieuwe bewoners van Sint-Pieters- Leeuw kan deze onthaalgids een handig instrument zijn om snel te integreren.
Achteraan in dit boekje vind je de lijst van deelnemende adverteerders uit de gemeente Sint-Pieters- Leeuw. Het is dankzij hun publiciteit dat de gemeente je deze brochure volledig gratis kan aanbieden.
In vergelijking met de vorige onthaalgids hebben we deze keer gewerkt met een pocketformaat, wat het ook handig maakt om overal mee te nemen.”

%d bloggers liken dit: