handelsvereniging_ringrondleeuw_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – De klanten van de aangesloten RinkRondleeuw (RRL) handelaars genieten straks nog meer voordelen dankzij innovatieve stappen die de RRL handelsvereniging zet in Sint-Pieters-Leeuw.
De handelaars kiezen namelijk om vanaf begin 2017 te starten met het ‘digitale klantenprogramma’. Dit biedt de klanten die in Sint-Pieters-Leeuw komen winkelen bij de aangesloten handelaars vele extra voordelen.

Dat de aangesloten handelaars van de handelsvereniging Rink Rond Leeuw vooruitstrevend zijn is gekend. Ze willen steeds het beste voor hun klanten en trekken dan ook volop de kaart van innovatie.
RRL is de eerste handelsvereniging in Vlaams Brabant die deze stap zet om de klantenkaart volledig te digitaliseren via het Freedelity platform.

Een eenvoudig en praktisch systeem
De handelaars van de RRL maken komaf met de talloze klantenkaarten en uitpuilende portefeuilles. De klantenkaart niet bij wanneer je ze nodig hebt? Daar zit je niet langer mee verveeld als klant. Eén enkele digitale kaart, en je hebt ze reeds op zak!
Namelijk je identiteitskaart of eID. In navolging van grote ketens zoals MediaMarkt, Pizza Hut, Bongo, Prik&Tik en vele andere, heeft nu ook RRL ervoor gekozen om de eID als klantenkaart te gebruiken.
De handelaars merkten dat er steeds meer klanten een ‘extra kaart’ in hun portefeuille weigerden en hierdoor niet meededen met het spaarprogramma van de RRL leden.
Het is ook voordelig voor de klant, want zo mist hij geen enkel spaarpunt meer.
Alles is bovendien transparant en de privacy van de klanten wordt beschermd.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: