VLEZENBEEK: – Nooit eerder stonden Ben Segers en Nele Bauwens samen op de planken, maar met Out of the Blues brachten ze daar verandering in.
Ben en Nele leerden elkaar twintig jaar geleden kennen op de Studio Herman Teirlinck. Ze lieten zich donderdagavond in de Merselborre te Vlezenbeek rijkelijk inspireren door de Amerikaanse blues, rockabilly, country en de southern soul.
2016-12-08-outofblues_05b
Ze zongen bluesy versies van Big Mama Thornton, Chuck Berry, Solomon Burke, Wanda Jackson, en de niet te vergeten legendarische Ike & Tina Turner. Ben en Nele werden omringd door de beste muzikanten van de lage landen.
Frederik Van den Berghe (drums), Sjang Coenen (bas), Steven Janssens (gitaar), Niels Verheest (toetsen) en Ben en Nele zorgden voor de zang.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: