SINT-PIETERS-LEEUW: – Honderden kinderharten kloppen dezer dagen weer sneller … Vol verwachting zetten de kinderen hun schoentje klaar voor de Sint.

We staan er echter niet bij stil dat Sinterklaastijd voor vele mensen een verschrikkelijke tijd is omdat zij hun kinderen niet het speelgoed kunnen geven waar ze om vragen.” zegt Ann De Ridder, OCMW-raadslid. Naar goede gewoonte haalden V&M de vorige weken een massa niet meer gebruikt speelgoed op bij de inwoners van de gemeente. “Hiermee kan de Sint heel wat kinderen uit minder bedeelde gezinnen van Sint-Pieters- Leeuw blij maken.”
2016-11-28-sint-actie
Het speelgoed werd overhandigd aan de Sint. Op tijd om het de juiste bestemming te geven. Hebt u nog ongebruikt speelgoed? Dan kan u het nog steeds brengen bij Fatma Balkis, secretaris van Vrouw en Maatschappij. Fatma Balkis ( Bas Frietjes), Jean Dambrestraat 3.
V&M zorgt ervoor dat het via het OCMW aan de Sint wordt geleverd.

%d bloggers liken dit: