RSS

De Lijn Vlaams-Brabant verwacht verstoorde dienstverlening op maandag 7 november

06 Nov

2016-10-27-bus_de-lijn_vlaams-brabant_04VLAAMS-BRABANT: – Het busverkeer bij De Lijn in Vlaams-Brabant kan op maandag 7 november 2016 verstoord zijn door een actie van de christelijke vakbond ACV. Voorlopig ziet het er naar uit dat ongeveer acht op de tien bussen zullen uitrijden. De grootste hinder wordt verwacht in de zuidelijke rand van Brussel en het Pajottenland.
In het Hageland en de Druivenstreek zou de impact van de actie beperkt blijven.

De vervoermaatschappij raadt reizigers aan om maandag www.delijn.be te raadplegen. Daar staan vanaf 6.15 uur overzichten van de gereden en niet-gereden ritten. Reizigers kunnen vanaf 7.00 uur ook terecht bij De LijnInfo op het nummer 070 220 200 (0,30 euro/min.).

UPDATE maandag 7 november 6u45: – Op dit moment is voorlopig ongeveer één op de tien bussen niet uitgereden.
In de zuidelijke rand van Brussel is de hinder het grootst: onder meer op de as Halle-Brussel zijn een aantal diensten afgeschaft. Elders is de impact van de actie beperkt. In het Hageland rijden zowat alle bussen.

 
1 reactie

Geplaatst door op november 6, 2016 in actualiteit, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant

 

Tags:

Een Reactie op “De Lijn Vlaams-Brabant verwacht verstoorde dienstverlening op maandag 7 november

  1. ERIC'SBLOG

    november 6, 2016 at 8:32 pm

    Bedankt voor de waarschuwing SPL

     
 
%d bloggers liken dit: