2016-11-05-affiche-streekbierenchironegenmannekeNEGENMANNEKE: – Zaterdag 5 november 2016 “Streekbierenavond” van Chiro Negenmanneke.

In 2016 werd Chiro Negenmanneke 75 + 1 jaar. Dat vieren we, en nog geen klein beetje! We vormen dit jaar al onze evenementen om in een – niet te missen – feesteditie. Het hele land een jaar op stelten, reken maar!
Iedereen is op zaterdag 5 november 2016 van harte welkom op onze chiro. Vanaf 19u mogen jullie massaal afkomen voor onze streekbiertjes, streekfruitsapjes en streekhapjes. Dit alles in een gezellige setting van tenten, gaskachels, dekentjes en banken op de speelplaats naast de chirolokalen. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid om nog eens bij te praten, maar ook om te genieten van de gezellige sfeer.Hopelijk tot dan!
Locatie: Gustaaf Gibonstraat 1A, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: