RSS

GrootLeeuwHerleeft nodigde haar vrijwilligers uit in Disneyland

31 Okt

SINT-PIETERS-LEEUW: – GrootLeeuwHerleeft die diverse muziekfeesten en festivals in Sint-Pieters-Leeuw organiseert nodigde haar vrijwilligers gratis uit in Disneyland Parijs.
2016-10-30-bart-frankrijk
Als ware van dank voor hun talloze inzet tijdens de vele feesten afgelopen jaar“, aldus voorzitter Bart Anneessens Cops.
Ook kondigde Bart meteen de feesten aan voor 2017.
– Op zaterdag 7 maart 2017 organiseren Bart en Willy De Lantsheer “Feest in Ons Huis” een show die doorgaat in Zaal Ons Huis met Salim Seghers, Steve Tielens, John Horton en vele anderen. De show kent gratis toegang.
– Op 29 en 30 april 2017 is het tijd voor “Zuun Swingt” een tweedaagse met onder andere Paul Severs, De Pitaboys, Yves Segers, Steve Tielens, Trisha en vele anderen op het proramma. Combi-tickets verkrijgbaar aan 10€
– Op 17 juni 2017 gaat men feesten aan de Rink met Mama’s Jasje als hoofdact. Wederom gratis toegang.
– Op 21 augustus 2017 is het tijd voor Buurtfeest Negenmanneke met Willy Sommers en Paul Severs als hoofdgasten in de tent aan Cafe De Zuunbeek. Tickets (show+koude schotel) aan 15€ verkrijgbaar.
– Het topfeest van 2017 is echter het “GrootLeeuwsFestival” tijdens de jaarmarkt van Ruisbroek niemand minder dan Lee Towers bekend van wereldhits als “You never walk alone” en I don’t see clearly know” zakt af naar Ruisbroek net als die dag Lindsay, Herbert, Lissa Lewis, Trisha, Paul Severs en vele anderen present tekenen. Tickets zijn te verkrijgen aan 12€

 
Reacties staat uit voor GrootLeeuwHerleeft nodigde haar vrijwilligers uit in Disneyland

Geplaatst door op oktober 31, 2016 in Sint-Pieters-Leeuw

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: