sociaal-verhuur-kantoor-zuidkant_logoHALLE / SINT-PIETERS-LEEUW: – Sociaal Verhuurkantoor Zuidkant is een vzw die privépanden doorverhuurt aan sociale huurders. SVK Zuidkant is intussen 5 jaar actief in de gemeenten Gooik, Halle, Pepingen en Sint-Pieters- Leeuw.

2016-10-27-svk-zuidkant-5jaar_01
secretaris Erik Dehandschutter, voorzitter Paul Defranc en coördinator Ineke Brems

2016-10-27-svk-zuidkant-5jaar_02Het samenwerkingsverband tussen deze 4 OCMW’s resulteerde in een SVK van meer dan 120 woningen, beheerd door 5 medewerkers en een renovatieploeg. Zij willen inspelen op het nijpend tekort aan sociale woningen in de regio. De werking verhuisde recent naar de nieuwe gebouwen van het Sociaal Huis van Halle, klaar om de komende 5 jaar verder te groeien naar 150 woningen.

Voorzitter Paul Defranc: “De nood blijft immers hoog, de wachtlijsten voor een sociale woning blijven stijgen. Daarom is het sociaal verhuurkantoor nog steeds op zoek naar nieuwe panden. Wie interesse heeft om te verhuren, kan vrijblijvend contact opnemen via het algemeen nummer 02/361 16 16.


Meer info: www.svkzuidkant.be

%d bloggers liken dit: