SINT-PIETERS-LEEUW: Op woensdag 12 oktober testen Jan Van Looveren, Thomas Vanderveken en Britt Van Marsenille opnieuw vanalles uit in hun tv-programma “Voor hetzelfde geld” op één VRT.


Met zijn drieën schieten ze de Chiro Snoopy te hulp en proberen ze om hun Chiro-fuif “Lionair” om te toveren in een winstgevende party.
Elke jeugdvereniging heeft centjes nodig voor haar werking. Wat doet ze dan? Ze organiseert een fuif. Een leuk feestje dat liefst ook nog iets opbrengt. En daar wringt het schoentje wel eens. Want na een nacht hard werken en feesten blijft de opbrengst vaak beperkt. Dat moet beter kunnen. En dus snellen Britt, Jan en Thomas te hulp: wat zou er gebeuren als je een Chirogroep omringt met experts in marketing en communicatie? Kan je van een leuk fuifje een topfeest maken dat veel geld opbrengt?

Tips experten werken echt
Chiro Snoopy uit Sint-Pieters-Leeuw verdiende vorig jaar 812 euro met zijn fuif Lionair.
Thomas gaat met leiders Ellen en Joachim langs bij docent eventmarketing Peter Decuypere. Hij is de geestelijke vader van ‘I love Techno’ en weet hoe je van een fuif een topfeest maakt. Hij heeft een heleboel tips, zoals:
•Zorg voor een verhaal rond je feest
•Maak je affiche duidelijk leesbaar
•Spreek een zo breed mogelijk publiek aan
•Met een cavabar lok je ook de ouders van je chiroleden

Ook een Facebook-expert leert hen hoe je online een event in de markt kan zetten.
Het resultaat is verbluffend. Lionair 2016 maakte een winst van 4646 euro, bijna zes maal zoveel als vorig jaar.
Voor hetzelfde geld, woensdag 12 oktober 2016 om 20.40 uur op Eén

Herbekijk ons Lionair foto-artikel van 25/09/16 – KLIK HIER

%d bloggers liken dit: