REGIO: – In de vernieuwde studio’s van Stadsradio Halle (105.6FM) werd maandagavond door voorzitter André Segers de ambitieuze plannen van de Stadsradio bekend gemaakt. 
2016-10-10-stadsradio-sportprogramma_bloed-zweet-en-tranen_02
Stadsradio Halle zit de komende maanden boordevol activiteiten en ambitieuze plannen. Het nieuwe sportprogramma ‘Bloed, zweet en tranen’ die radiojournalist Kris Baert vanaf nu elke maandagavond tussen 18 en 20 uur zal presenteren werd voorgesteld.

Kris Baert: ” ‘Bloed, zweet & tranen’, is mijn kersvers sportprogramma waarin EMOTIE centraal staat. Ik krijg hierbij de medewerking van onder andere Jempi Van Vlaanderen (De Greef Jean-Pierre), Koen Oudaert, Bert Van Aerde, Dries Baert,… Ik doe wekelijks een babbel met toppers uit onze regio, alle sporttakken kunnen aan bod komen! Er is ook telkens een ‘Figuur van de week’ en ‘Quiz van het weekend’. Met Dries Baert doe ik wekelijks een terugblik op het voorbije sportweekend. Hij maakt telkens een onderbouwe analyse.
Elke week is er ‘De Stoten van De Groote’ waarin ex-Anderlecht vedette Michel De Groote leuke anekdotes uit zijn prachtige loopbaan terughaalt. Michel kan als uitstekend analyst gerust tippen aan de analysten van de grote tv zenders. Hij geeft zijn ongezouten mening over het voetbal van het moment, over Anderlecht,...”

André Segers: “Na het sportprogramma nog een nieuwkomer: van 20 tot 22 uur Retro Café gepresenteerd door Patrick Vandergucht.  ‘Het beste van toen’ : 70, 80 en 90-muziek staan centraal.
In de toekomst willen we nog meer live programma’s brengen. We bereiden ons momenteel voor op een nieuwe zendvergunning, we willen graag nog meer naar het Pajottenland toe. We zorgden voor nieuwe studiomeubels, een volledig nieuw digitaal mengpaneel, nieuwe PC’s, microfoonstatieven, hoofdtelefoons en bijhorende versterkers en twee nieuwe telefoonmodules zodat we twee personen tegelijk telefonisch kunnen interviewen.
Verder kan je via onze website programma’s zoals dat van Kris Baert met livestream bekijken.”

Stadsradio Halle zal ook aanweig zijn op de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw op vrijdag 11 november 2016. Op hun podium zijn er optredens van Dance O’ Mania, Mike Grondy, Bart, Romina, Andy Swingstar.


André Segers:” Van 10 tot 19 maart 2017 is er terug onze reis naar Spanje, voor het eerst Benidorm. Er zijn tal van optredens van artiesten (Barbare Dex, Micha Marah, Lisa Del Bo, Vanessa Chinitor), humoristen (Luc Caals, Dirk Bauters) en uit de streek Fried Ringoot en Bart.
De reis gebeurt met Royal Class bussen van reizen Lauwers en de kostprijs bedraagt 549€ per persoon. Info en reservaties: 02/361.36.36. – andre@stadsradio.be

Meer info: www.stadsradio.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: