RSS

678 bestuurders reden te snel tijdens 24-uur flitsmarathon Zennevallei

04 Okt

politie_snelheidscontrole_zennevalleiZENNEVALLEI: – De politiezone Zennevallei stond op een tiental plaatsen opgesteld tijdens de Nationale “24-uur flitsmarathon”, van maandag 3 oktober 2016. Ze stonden  op verschillende momenten van de dag, verspreid over de hele zone, Beersel, Halle en Sint-Pieters- Leeuw opgesteld.

Ondanks de ruime bekendmaking van de 24 uur-flitsmarathon werd toch meer dan 8 % van de bestuurders betrapt op te snel rijden. Op een enkele plaats liep dit zelfs op tot bijna 20 %. “Jammer, want de actie werd vooraf goed aangekondigd.” aldus de korpschef Mark Crispel.

In totaal werd de snelheid van 7 912 bestuurders gecontroleerd. 678 bestuurders reden te snel en zullen dus de komende dagen een boete ontvangen.

 
Reacties staat uit voor 678 bestuurders reden te snel tijdens 24-uur flitsmarathon Zennevallei

Geplaatst door op oktober 4, 2016 in actualitiet, nieuws, politie, Sint-Pieters-Leeuw, Zennevallei

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: