RSS

Lars Tilburgs en Guido Devillé nemen deel aan Best off Mondial du pain in Taiwan

23 Sep

SINT-PIETERS-LEEUW: – Guido Devillé uit Sint Pieters Leeuw (56), voorzitter Aspirant Baker en werkzaam bij IPV als opleidingsadviseur voor de bakkerijsector en onderwijs in Vlaanderen, zal samen met Lars Tilburgs (19) uit de Provincie Antwerpen deelnemen aan de “Best off Mondial du pain” in Taiwan. “Best off” is gegroeid uit “mondial du pain” een organisatie van “Les ambassadeur du pain”. België behaalde vorig jaar een 3de plaats en verzekerde zich van deze selectie. Andere landen zijn ; Frankrijk, Italië, Zwitserland, Japan en Australië.
2016-09-22-best-off-mondial_01
Voordat onze Belgische ploeg naar Taiwan vertrekt hadden ze gisteren een generale voorbereiding voor een uitgenodigd publiek. Heel het programma werd afgewerkt, beoordeeld en geproefd. Na maanden van voorbereiding onder begeleiding van coach Stephane Van Cauwenbergh, Fran Van Vaerenberg en Patrick Roels en het Aspirant Baker team toverende de twee kandidaten een mooie presentatie.

2016-09-22-best-off-mondial_02Als Belgisch brood ( foto) kozen onze bakkers voor een brood op basis van Spelt en tarwebloem geteeld op de akkers waar Napoleon de slag van Waterloo verloor.
Mag dit een hint zijn naar de Fransen, grapte onze ploeg. De certificaten hiervan werden door Molens De dobbeleer ter beschikking gesteld.
Het sierstuk staat in thema van Rubens.

Foto’s van de andere producten mochten we nog niet delen, concurrentie kijkt mee.

 
Reacties staat uit voor Lars Tilburgs en Guido Devillé nemen deel aan Best off Mondial du pain in Taiwan

Geplaatst door op september 23, 2016 in actualiteit, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: