2016-09-25-flyer-kunstenfoorSINT-PIETERS-LEEUW: – Hou zondag 25 september 2016 vrij in je agenda want dan staat er weer heel wat te gebeuren in het Colomapark: Trekpaardendag, optreden Ghostrockers en de gratis ”KUNSTENFOOR” waar kind en (groot)ouder samen creatieve workshops uit proberen.

Kom samen met je papa, meter, opa of tanten proeven van allerhande kunstige workshops. Zowel voor KLEINE-GROTE kunstenaars als GROTE-kleine kunstenaars.

2015-09-27-Kunstenfoor_Sint-Pieters-Leeuw_18Voor wie: – Lagere schoolkinderen (+6 jaar) vergezeld door een volwassene. De workshops worden in duo gedaan. Jongere kinderen kunnen zich uitleven op de trekpaardendag.
Waar: – Colomapark – J. Depauwstraat 25 – 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Wanneer: Zondag 25 september 2016 van 11.00 tot 15.30uur (zolang de voorraad strekt/zolang er beschikbare plaatsen zijn).

Activiteitenaanbod:
Katapult!
Ai caramba! Vijand in zicht! Knutsel pijlsnel met Knutselkaztaar Ruth een katapult van ijslollystokjes en emastiekjes. Let maar op: met deze katapult schiet je altijd raak! i.s.m. Studio Flamingo
Boekenmonsters
Boekenmonsters zijn verzot op boeken, het liefst knabbelen ze aan je laatst gelezen bladzijde. Ze komen voor in alle geuren en kleuren. Tijdens deze workshop vouw, knip en versier je je eigen boekenmonster. i.s.m. Bibliotheek Sint-Pieters-Leeuw
Vilten sleutelhangers
We maken een sleutelhanger d.m.v. droogvilten. Je kiest zelf welke vorm je sleutelhanger zal krijgen. Droogvilten is een techniek waarbij je met een scherpe viltnaald met weerhaakjes meerdere keren in een laag wol prikt. Hierdoor vervilt de wol tot een stevige, compacte massa waarmee je allerlei vormen kunt maken. i.s.m. het Vilthuis
Trashbeatz
Iedereen heeft gevoel voor ritme! Experimenteer met klanken en geluiden die uit instrumenten komen gemaakt uit schijnbaar waardeloze spullen. Samen creëren we een super-jam. Plezier gegarandeerd. i.s.m. Trashbeatz
Aanbouwconstructie
In het begin liggen er enkele balen hooi, een stapel bamboestokken en een hoop nylonkousen. Op het einde staat er een unieke constructie met de meest bizarre vormen. Is het een kousenboom, ruimtevoertuig, grappig beest of abstract kunstwerk? Kom mee bouwen aan deze eigenzinnige constructie. i.s.m. Mooss
Muziekmobiel
We halen de MuziekMobiel van stal en dat zal je geweten hebben! Hij ziet eruit als een bescheiden aanhangwagen, maar eenmaal opengeklapt geeft hij een ongelofelijk aanbod aan klinkende mogelijkheden prijs. i.s.m. Mooss
De Caravan van Mr Dewit
Meneer DeWit is een fijne, sympathieke man. Hij leeft al jaren in zijn witte caravan, op zoek naar rust. Binnenin is ook alles wit, wit, wit. Alle bezoekers van zijn woning mogen helpen meer kleur in zijn leven te brengen. Met kleurtjes gaan jong en oud aan de slag om tafels, stoelen, muren, bestek, … in te kleuren, tekeningen op te maken … i.s.m. Sapperlootjes
Boetseren
In deze workshop kan je experimenteren met klei en leer je een holle kleivorm op te bouwen. De ideale basis voor een mooi potje of kommetje. i.s.m. Leeuwse Kunstacademie
Poscastiften
Kom experimenteren met Poscastiften en maak een kunstwerk in felle, heldere kleuren. i.s.m. Leeuwse Kunstacademie
Porselein Upcyclen
Saaie witte tassen en borden worden onder handen genomen en omgetoverd tot kleurrijke unieke serviesstukken. i.s.m. speelplein De Leeuwtjes
Upcycle Juwelen
Wat je ook voorhanden hebt, je kan er een juweel mee maken!
Binnenbanden van een fiets of een vrachtwagen, een oud gezelschapsspel, …
Waarmee je ook werkt… je komst steeds tot een uniek juweel. i.s.m.moustacha.be
Grime
Leer zelf schminken! Iedereen is beurtelings artiest en model. Je zal zien hoe snel je ermee weg bent en hoeveel mogelijkheden deze kunst te bieden heeft. i.s.m de circusboerderij
Vingerpopjes
Met allerhande materiaal knutselen jullie samen een vingerpopje in elkaar.
Karikaturenstand
Kom met twee poseren en laat jullie met enkele exentrieke trekken vereeuwigen. i.s.m. Maggy Jacqmin

2016-09-13-archieffoto-mamado-truckNieuw:  MAMADO TRUCK!
In deze truck vind je een verzorgingskussen, comfortabele zeteltjes om te voeden, een flessenwarmer, microgolfoven, … Alles om je kindje in alle rust te voeden of zonder nieuwsgierige blikken een luier te verversen.

Heb je genoeg van al dat knutselen, breng dan een bezoekje aan de trekpaardendag.
Optreden Ghostrockers om 16.00 uur.

%d bloggers liken dit: