SINT-PIETERS-LEEUW: – Ook dit jaar op de eerste zaterdag van augustus organiseerde de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en Coloma StraPatZen , een gratis straattheater festival in het centrum van Leeuw. Mooi weer en knappe Nationale en Internationale acts zorgden ervoor dat het een geslaagde editie werd.


Het was opnieuw een gevarieerd programma met geweldige artiesten..Er waren weer heel wat schitterende acts te bewonderen.
Je kon ook dit jaar op de koppen lopen. Veel families met kinderen genoten van de prachtige acts.

Spektakel werd gebracht door Gregor Wollny (D) met Brot und Spüle, Mr Dyvinetz (Sp) met Vari, Cirq’ulation Locale met Second Life, Becha (Nl) met Katumbar, Cirque de la lune met Whonderbaarlijk Fenomeen (B), Colm ‘o Grady met Hot potato (UK), Witty Look met Witty Look show (L), Quetzalcoatl met Ritual de fuego(Mex), Circus Krak met Viva Victor (B), Dynamo(B) met Circus in Beweging en Teatro Pavana met Giraffe (Nl).

Deze diashow vereist JavaScript.


Cirq’ulation Locale en Bencha waren voor de trouwe bezoekers misschien al gekend. Zij traden dit jaar opnieuw op, maar met een nieuwe show, beide compagnies brachten straattheater van een hoog niveau. Als slotact werd dit jaar geopteerd voor een korte, krachtige voorstelling, de Mexicaanse Quetzalcoatl bracht vuuracrobatie in combinatie met percussie.

%d bloggers liken dit: