VLEZENBEEK: – Hoebelbike organiseerde vanavond zijn 11e Avond – en Nacht MTB tocht. Er werd weer een verschillend parcours uitgedokterd door het prachtige Pajottenland.
Er meldden zich ruim 450 deelnemers.


Dit jaar gingen er nieuwe doortochten door privéterreinen. De renners fietsten dit jaar door de ateliers van schrijnwerkerij Van Overstraeten te Vlezenbeek. Er werd ook een speciaal brugje gebouwd.
In Oudenaken bij bedrijf Spinnoy reden ze over een opligger van een vrachtwagen die gevuld was met water. Ook dit jaar was brouwerij Lindemans omgetoverd in een waar fietsparcours.
Elk jaar is het voor de deelnemers weer uitkijken welk speciaal parcours Pierre Demesmaeker van InterArbo op zijn terrein uitgewerkt heeft.Men noemt het ‘de hel van Vlezenbeek’ D’ echten konden er weer hun hartje ophalen, want de kuilen leken vandaag weer iets dieper.
Gelukkig kon men na deze beproeving zich tegoed doen aan de rijk gevulde bevoorrading om over de ervaring na te praten alvorens de tocht verder te zetten.

De tocht eindigde waar ze begon, op de Baljuwhoeve . Fietsen afspuiten en een lekkere pint drinken en een broodje eten met witte pens en nog even bijpraten. Het was weer een geslaagde avond met dank aan de organisatoren en de vele vrijwilligers
Verscheiden rijders vertelden ons dat ze zondag terug van de partij zullen zijn voor de dagtochten.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: