SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de statutaire vergadering van het Verbond van West-Brabantse Ondernemingen (VWBO) werd er een cheque uitgereikt aan De Poel vzw.
2016-05-27-cheque-de-poel
Directie, personeel en gasten van De Poel wensen het VWBO en zijn  leden van harte bedanken voor deze mooie bijdrage, die nuttig zal besteed worden voor de uitbreiding van het opleidingscentrum.

De Poel vzw is een centrum voor persoonsgerichte ondersteuning voor 200 volwassenen met een beperking. Met 5 vestigingen, in Schepdaal, Ternat, St-Pieters- Leeuw, St-Genesius- Rode en Ruisbroek bieden we dagbesteding, home en kortopvang aan volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking. De wachtlijsten in onze sector schreeuwen om een oplossing.  De Poel neemt zijn verantwoordelijkheid op en wil –binnen onze regio- helpen hierop een antwoord te geven.
Om die continue en kwaliteitsvolle werking te kunnen garanderen, is De Poel vzw steeds op zoek naar fondsen, subsidies en steun. Bedrijven of verenigingen kunnen intekenen op diverse formules van sponsoring.
Meer info vindt u op www.vzwdepoel.be. Het sponsordossier van de Poel is verkrijgbaar op aanvraag: administratie@vzwdepoel.be of 02/582 41 99.

%d bloggers liken dit: