PMD-vuilniszak_Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – De aangekondigde nationale betoging in Brussel op dinsdag 24 mei 2016 kan gevolgen hebben voor de PMD ophaling  in onze gemeente.
Daarom wil Haviland intercommunale waarschuwen voor mogelijke verminderde of zelfs geen dienstverlening op die dag. De kans is immers reëel dat de ophaaldiensten niet of slechts gedeeltelijk uitrijden.

Haviland kan helaas niet voorspellen of de ophalers op dinsdag 24 mei hun ophaalrondes zullen starten. En zelfs indien de vuilniswagens uitrijden, is de ophaling niet (helemaal) gegarandeerd. Door eventuele blokkades of sluiting van verwerkingsinstallaties zou het kunnen dat de ophaalwagens niet overal het afval kunnen ophalen of het opgehaalde afval niet kunnen lossen. De inwoners van Sint-Pieters-Leeuw kunnen op die dag mogelijk hinder ondervinden voor het PMD. In dat geval wordt het afval, zo snel mogelijk, in de loop van de week opgehaald.
Met al je vragen kan je terecht bij de dispatching van Haviland op het telefoonnummer: 02 334 17 40.
Haviland wenst zich alvast te verontschuldigen voor het ongemak dat deze actie voor de burgers kan meebrengen.

UPDATE dinsdag 24 mei 09.00 uur: Alle vrachtwagens bij Haviland zijn uitgereden

%d bloggers liken dit: