SINT-PIETERS-LEEUW: – Om kennis te maken met het ondernemen hebben Thomas Hauwaert uit Sint-Pieters-Leeuw en medestudenten van de Hogeschool Howest in Kortijk Evert Van Dam, Gilles Knaepen, Robbe Van der Verren en Sébastien François hun eigen bedrijfje, Papaya Design, opgericht.
2016-05-17-tuinieren_01
De jonge ontwerpers gingen aan de slag rond het thema “urban gardening”, tuinieren in de stad. Hun focus lag op senioren, die vaak een passie hebben voor tuinieren maar dit niet meer kunnen doen, eens ze in een serviceflat wonen. Daarvoor ontwierpen ze de “Grow Home”, een tuintje dat mensen op een balkon kunnen bevestigen. Ideaal om kruiden, kleine groentjes of bloemen te kweken.
2016-05-17-tuinieren_02
Het is een modulair tuintje dat kan samengesteld worden naar eigen behoefte. Het bestaat uit een stalen frame, dat in hoogte verstelbaar is, en dus ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. In het frame kunnen verschillende soorten plantenzakken uit waterdicht textiel bevestigd worden. Er is ook plaats voorzien voor een werkvlakje in bamboe.
Interesse? Contacteer Thomas Hauwaert : 0474 67 38 33
tekst en foto’s: Mie Demol

%d bloggers liken dit: