VLEZENBEEK: – sinds enige maanden zet een vernieuwd bestuur (voornamelijk papa’s van jeugdspelers) zijn schouders onder SK Vlezenbeek. Doelstelling is om de lokale jeugd weer een toffe club te bieden waar het plezant voetballen is en, in een ruimere context, van SKV een plek te maken waar mensen graag samenkomen.
2016-04-16-ledenwerving_SK-Vlezenbeek_02
Een eerste prioriteit is nieuwe spelers en trainers aantrekken. Deze laatsten zullen worden gevormd en begeleid zodat nieuwe spelers een kwalitatieve opleiding krijgen. Hiervoor is reeds een trainerscoach aangetrokken.

23 april 2016 – Dag van de voetbalvrienden
Om de lokale jeugd op een sympathieke manier warm te maken voor de club, organiseert het vernieuwde bestuur komende zaterdag 23 april van 14u tot 17u een “dag van de voetbalvrienden” voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Heel Vlezenbeek ontving vorig weekend een flyer in de brievenbus (volgt in separate mail).

Verder mocht SKV deze dag gisteren promoten in de Ave-Maria Basisschool in Vlezenbeek. Alle klassen van de 2de kleuterklas tot het zesde leerjaar werden bezocht, en tijdens de middagspeeltijd mochten alle kinderen deelnemen aan ludieke voetbalactiviteiten. Het enthousiasme van de kinderen was groot en we hopen dan ook op een mooie opkomst volgende zaterdag.

Deze slideshow vereist JavaScript.


foto’s: Jeffrey Vanhoutte

%d bloggers liken dit: