2012-12-02-wedstrijd-waterleeuwen_21SINT-PIETERS-LEEUW: – De Leeuwse Zwemclub De Waterleeuwen doet een oproep aan alle leden en oud leden van De zwemclub.

De zwemclub bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt gevierd op 23 april 2016 in het Zonnig Leven.
Wij zijn zo vrij aan iedereen die ooit lid is geweest of nog altijd is, een klein tekstje te schrijven over zijn of haar belevenissen bij de club. Dat hoeft niet lang te zijn een 5-regels is al voldoende. We gaan een boekje uitgeven met foto’s en teksten van vroeger en nu. Dus foto’s zijn ook welkom. U kan dit doormailen naar francoise@waterleeuwen.be en liefst voor 20 februari. Alvast bedankt aan diegene die hier aan willen meewerken en dit willen delen.

Noteer deze datum alvast in uw agenda. Dit jubileum begint om 14 uur en eindigt met een fuif die om 21 uur begint.”

%d bloggers liken dit: