SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanmiddag startte de technische dienst van Sint-Pieters-Leeuw aan de vernieuwing van het Leeuws Mountainbikeparcours. Het Leeuws mountainbikeparcours bestaat reeds sinds eind jaren ’90 en was aan vernieuwing toe. Ook dienden een paar parcoursaanpassingen te gebeuren volgens instructies van Agentschap Natuur en Bos.

2016-02-08-vernieuwing-mountainbikeparcours_05
Plaatsing 1ste paal in aanwezigheid van sportschepen Jos Speeckaert en sportfunctionaris Caroline Putman

De eerste paal werd geplaatst aan de start van het parcours, aan het Wildersportcomplex. Volledig conform de normen van Sport Vlaanderen (Bloso) en met aansluitingspunten op de routes van het Mountainbikeparcours Halle, Lennik en Dilbeek.

Deze diashow vereist JavaScript.


Tegen half april moeten de 300 paaltjes geplaatst zijn op het 12, 15 en 30 kilometer lange mountainbikeparcours.

%d bloggers liken dit: