SINT-PIETERS-LEEUW: – Donderdagavond overhandigde serviceclub Fifty-One Sint-Pieters-Leeuw Coloma , in het kader van haar ‘diensten aan de gemeenschap’, een bedrag van 4.500 euro onder de drie verenigingen vzw De poel, Nidasjtere en Ahasverus.
2016-01-07-fifty-one_Sint-Pieters-Leeuw_Coloma_cheque_01
De netto-opbrengsten van de jaarlijkse activiteiten van serviceclub Fifty-One Sint-Pieters-Leeuw Coloma (champagneverkoop, deelname aan Leeuw Rinkt, deelname aan de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw, en deelname aan de kerstmarkt) worden dit jaar geschonken aan:
– VZW De Poel (3.000 euro) , centrum voor persoonsgerichte ondersteuning voor volwassenen met een beperking,
– Nidasjtere (1.000 euro), een vereniging die jaarlijks deelneemt aan de actie ‘Kom op tegen kanker,
– Ahasverus (500 euro), een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg.
2016-01-07-fifty-one_Sint-Pieters-Leeuw_Coloma_cheque_02

%d bloggers liken dit: