SINT-PIETERS-LEEUW: – De 5de Kerstkorrida, een gezellige aflossingswedstrijd, van de vzw Renkoekoek ism de gemeente Sint-Pieters-Leeuw werd een groot succes.
24 kinderen tussen 6 en 9 jaar, heel wat G-sporters en het maximum van 100 ploegen van 3 deelnemers namen deel aan deze editie.
Voor de eerste keer in het bestaan van de Leeuwse Kerstcorrida zat ook het weer mee wat de uitbundige sfeer bij de deelnemers alleen maar ten goede kwam.
2015-12-26-Kerstcorrida (48)
Er dienenden 10 grote ronden van 1230 meter te worden gelopen. De eerste 9 ronden werden willekeurig verdeeld: elk teamlid liep minimum 1 en maximum 7 ronden. De laatste en 10e ronde werd afgelegd door de 3 teamleden samen.

Winnaars werd team 6 Beaufort van atletiekclub Pajot die afklokte in 38’15” de ploeg bestond uit Peter Chiau, Tom Vanderkelen en Jonas Sergoris.
Maar dat vele ploegen deelnemen en gezelligheid belangrijker vinden dan winnen met deze kerstcorrida bewees de rode lantraarn ploeg die er 1’21’04” over deden.

speciale vermelding en een dik applaus ook voor de G-sporters van FriSS die gedurende de avond in aflossing ook de 10 ronden tot een goed eind brachten en samen over de aankomstlijn kwamen van hun “G-corrida”.

Deze slideshow vereist JavaScript.


Raadpleeg alle uitslagen via: www.renkoekoek.be/index.php/uitslagen-corrida
Bekijk ook onderstaande sfeer-video:

%d bloggers liken dit: