2015-11-21-pop-up-sneeuwklas_winterkledij-kringloopwinkelZUUN: – De Kringwinkel Televil organiseert ism de gemeente Sint-Pieters-Leeuw in het weekend van 20 en 21 november 2015 een pop-upstore “winerkleding & accessoires voor sneeuwklassen” in zaal Zonnig Leven, Jan Vanderstraetenstraat 198.

vrijdag 20 november van 14 – 21 uur.
zaterdag 21 november van 12 – 19 uur.

Wat mag je verwachten? Een uitgebreid aanbod winterkledij en accessoires van goede kwaliteit tegen de gekende Kringwinkelprijsjes. De Kringwinkel zorgt voor alles wat kinderen nodig hebben voor de sneeuwklassen. Moonboots, warme sokken, handschoenen, skipakken, truien, koffers, reiszakken, boeken voor onderweg, spelletjes, noem maar op. Niet duur maar wel leuk!

Kan je niet komen? Dan ben je uiteraard altijd welkom in De Kringwinkel Televil, Bergensesteenweg 386, Sint-Pieters-Leeuw.

%d bloggers liken dit: