2015-11-21-affiche_zwemmarathonSINT-PIETERS-LEEUW: – Op vrijdag 20 november 2015 om 17 uur gaat de traditionele 24 uren zwemmarathon van Sint-Pieters-Leeuw van start.
De gemeente en sportdienst roepen jong en oud op te komen zwemmen voor het goede doel! Je kan gratis komen zwemmen tot zaterdag 21 november 17 uur.

Dit jaar gaat de opbrengst integraal naar vzw Beyond the Moon.
Beyond the Moon biedt families met een ernstig ziek kind uit Sint-Pieters-Leeuw of nabije omgeving de gelegenheid om te genieten van een onvergetelijke, kosteloze vakantie in een kindvriendelijke omgeving.

De drie sleutelwoorden van deze vereniging zijn hoop, energie en vreugde. Vele families met een ziek kind koesteren voortdurend de hoop op betere en aangenamere tijden. Uit een zorgeloze gezinsvakantie met Beyond the Moon putten ze de energie om een vleugje vreugde in hun leven te brengen, opdat ze de dagelijkse strijd tegen de ziekte niet opgeven. En daar zwemmen we voor!

Elke gezwommen kilometer wordt gesponsord door handelaars, bedrijven en particulieren. Als je niet kan komen zwemmen maar je wenst toch het goede doel te steunen, neem dan contact op met de Sportdienst, T 02 334 21 62 of sportdienst@sint-pieters-leeuw.be.

Alle zwemmers en sponsors zijn welkom op de prijsuitreiking op zaterdag 21 november om 18 uur in het cafetaria van het zwembad “sportcafé Wisp”.

Locatie: zwembad Wildersportcomplex, Sportlaan 11 te Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: