2015-11-21-SPA-samen-sterkerSINT-PIETERS-LEEUW: – Voor het derde jaar op rij organiseert SP.A Sint-Pieters-Leeuw samen met de coöperatieve ‘Samen Sterker’ een groepsaankoop voor gas en groene stroom. Het concept is eenvoudig: hoe meer mensen een offerte aanvragen, hoe lager de prijs die we kunnen bekomen bij de energieleveranciers.

Het voorbije jaar namen 170 Leeuwse gezinnen deel aan de groepsaankoop. Zij konden gemiddeld tot 210 euro per jaar besparen op hun energiefactuur.

Voor de nieuwe groepsaankoop kan iedereen zich tot en met 4 november gratis en vrijblijvend inschrijven. Vanaf 16 november krijg je een bericht met een persoonlijk voorstel. Op basis van de verbruiksgegevens krijg je te zien welk aanbod het meest voordelig is. Pas dan moet je beslissen of je een nieuw contract wil afsluiten.

Inschrijven kan via www.samensterker.be. Heb je nog vragen, of heb je hulp nodig bij het invullen van je aanvraag? Contacteer David Van Vooren (dvvooren@gmail.com – 0478 55 89 50 – Jagersdal 132, Sint-Pieters-Leeuw).

%d bloggers liken dit: