SINT-PIETERS-LEEUW: – Voor de 4de keer organiseerde de vzw Smile to Me een dag boordevol activiteiten en verrassingen voor anders kinderen en jongeren in Zonnig Leven. Thema dit jaar was “Iedereen Kampioen” En dat waren ze ook want ze werden een hele dag verwend met optredens en activiteiten.
2015-10-17-smile-to-me_Kampioenen (23)
De Ronde Tafel overhandigde ook een cheque van 5000 euro aan de organisatie om dit mooie event ook de volgende jaren te blijven voortzetten. De Lions Kasteel van Gaasbeek hielpen mee in de zaal en deden alle aanwezige anders kinderen een draagtas cadeau .

Het feest van Smile To Me is voor de ouders en kinderen een zeldzame gelegenheid om eens buiten te komen daar door de organisatie alle omkadering en medische steun wordt voorzien. Er hadden zich 46 kinderen en jongeren met een zware fysieke en / of mentale beperking ingeschreven voor hun dag in het jaar. Een dag van plezier, lachen, amusement en zelf eens in de spotlights te staan.
Ze zongen of dansten dan ook uitbundig mee op hun eigen smile to me lied.

Deze slideshow vereist JavaScript.


De vzw Smile to Me komt ook op voor meer integratie van kinderen met een zware beperking. Meer info: www.smiletome.be

%d bloggers liken dit: