2015-09-16-kotk-plantjesweekend-2015VLAANDEREN / SINT-PIETERS-LEEUW: – Al sinds 1995 verkopen duizenden vrijwilligers tijdens het derde weekend van september azalea’s. De 21ste editie van het Plantjesweekend vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 september. De opbrengst van de verkoopactie gaat naar psychosociale projecten voor kankerpatiënten, naar het Kankerfonds, naar hulp voor kinderen met kanker enzovoorts. Dit jaar gaat bijzondere aandacht naar de gevolgen van kinderkanker op lange termijn.

Tijdens het hele weekend zullen in onze gemeente op verschillende plaatsen plantjes aangeboden worden. Op zaterdag 19 september zal naar jaarlijkse traditie opnieuw een huis-aan-huis plantjesverkoop plaatshebben. Dit gebeurt telkens dankzij de medewerking van het gemeentebestuur en talrijke vrijwilligers die zich belangeloos inzetten. Hoe meer mensen zich inzetten, hoe meer de actie kan opbrengen!

Koop een azalea voor 7 euro of koop een ‘digitale’ azalea via volgende link:
www.komoptegenkanker.be/acties/plantjesweekend-2015

Meer info: Dienst Volksgezondheid,T 02 371 22 18 – ingrid.baroen@sint-pieters-leeuw.be.

%d bloggers liken dit: