archieffoto 2014
archieffoto 2014

SINT-PIETERS-LEEUW: – De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw organiseert op dinsdag 9 juni 2015 om 20.00 uur voor alle inwoners van Sint-Pieters-Leeuw een informatieavond diefstalpreventie in woningen.
Iedereen is welkom in CC Coloma in Joseph Depauwstraat 25.

Vakantietoezicht woningen
Terwijl jij ergens op een streepje zand van de zon ligt te genieten, houdt de politie je huis in het oog. Een hele geruststelling! Vakantietoezicht kan je aanvragen via het aanvraagformulier op de website van de politie of aan het onthaal van het gemeentehuis.
Tip: Ga je op vakantie, laat geen waardevolle spullen achter in je tuinhuisje en sluit dat net als je woning goed af!

Lokale politie Sint-Pieters-Leeuw
Pepingensesteenweg 250, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tel: 02/371.22.28 – Fax: 02/359.99.44 – e-mail: info@polleeuw.be – www.lokalepolitie.be/sint-pieters-leeuw

%d bloggers liken dit: