2014-06-13-Ruisbroek_lokaal-dienstencentrum_PaviljoentjeRUISBROEK: – Op donderdag 26 maart 2015 organiseert het lokaal dienstencentrum ’t Paviljoentje een infomoment om 14.30 uur: “De boog kan niet altijd gespannen zijn”.

Verdriet, teleurstelling en tegenslag zijn een deel van ons leven. Soms gaat het om kleine dingen, soms zijn het zaken die ons hele leven door elkaar schudden. Tijdens zulke momenten komt het erop aan om emotioneel te overleven, om ons hoofd boven water te houden. Meestal slijt de pijn wel na een tijdje. Achteraf kunnen we met vernieuwde blik naar de moeilijke periode terugkijken, en kunnen we als een rijker persoon het leven terug begroeten. De redenen
waarom we ons soms gespannen voelen, kunnen heel divers zijn: ruzie met vrienden of familieleden, lichamelijke problemen, zorgen om iemand uit de naaste omgeving, verdriet om het overlijden van iemand die men liefhad, financiële zorgen,… Wat de reden ook mag zijn, iedereen maakt soms of geregeld van deze moeilijke momenten mee. Deze sessie laat de deelnemers ervaring en tips uitwisselen om met moeilijke momenten om te gaan.
Iedereen van harte welkom!

%d bloggers liken dit: