Ziekenhuis Inkendaal: Inkendaalstraat  1, 1602  Vlezenbeek
Ziekenhuis Inkendaal: Inkendaalstraat 1, 1602 Vlezenbeek

VLEZENBEEK: Op 15 maart 2015 neemt Revalidatieziekenhuis Inkendaal deel aan de Dag van de Zorg om zo iedereen te laten kennismaken met ons gespecialiseerd revalidatieziekenhuis.

Revalidatieziekenhuis Inkendaal heeft een lange geschiedenis en een bijzondere toekomst !
Achter de muren van dit revalidatieziekenhuis schuilen veel verhalen, verhalen van lang vervlogen tijden, recente verhalen, verhalen van mensen, van zware letsels, ernstige ziektes, lange revalidatieperiodes , moeilijke momenten, … maar vooral verhalen van warmmenselijke zorg, van innovatieve en multidisciplinaire therapieën, van jarenlange expertise , van gedreven medewerkers en van kracht , heel veel kracht van de patiënten.

Op zondag 15 maart 2015 neemt Inkendaal deel aan de Dag van de Zorg om iedereen een blik achter de schermen te gunnen!

Wist je dat Inkendaal over een uniek ganglabo beschikt dat zora’s( robots) al een plaatsje hebben veroverd in de revalidatieprogramma’s ?
Daarnaast zijn er zeer innovatieve hulpmiddelen en materialen die worden ingezet voor een nog betere revalidatiezorg.
Inkendaal streeft er naar zijn patiënten zoveel mogelijk zelfredzaam te maken en daarom kunnen patiënten oefenen weer zelfstandig te koken in een therapeutische keuken , of weer zelfstandig te wonen in het therapeutisch appartement.En er plannen gemaakt voor de verdere uitwerking van een therapeutische tuin.
2012-03-00-inkendaal-nieuwbouw-interieur
Er is ook een ziekenhuisschool verbonden aan het revalidatieziekenhuis , een school waar kinderen met hersenaandoeningen , locomotorische of cardiopulmonaire aandoeningen aangepast onderwijs krijgen in combinatie met een multidisciplinair revalidatieprogramma .
En Inkendaal heeft verschillende erkende referentiecentra , voor autisme , voor ademhalingsondersteuning thuis , …

Nieuwsgierig geworden ? Kom het allemaal ontdekken op een boeiende rondleiding doorheen het revalidatieziekenhuis op zondag 15 maart 2015.
Revalidatieziekenhuis Inkendaal: Inkendaalstraat 1 te Vlezenbeek – http://www.inkendaal.be

%d bloggers liken dit: