2015-01-18-groen_VLA-BRAVLAAMS-BRABANT: – De leden van Groen Vlaams-Brabant verkozen zaterdag een nieuw provinciaal bestuur. Leticia Sere (Meise, 28 jaar) en Dieter Van Besien (Haacht, 45 jaar) zullen de komende 5 jaar als co-voorzitter door het leven gaan.

Dieter en ik waren voorstanders van een co-voorzitterschap,” verduidelijkt Leticia Sere. “Een duo draagt samen de verantwoordelijkheden. Dat werkt beter en biedt meer inspiratie.

Wij willen vooral aanvullend op elkaar werken,” zegt Dieter Van Besien. “Leticia is creatief, enthousiast en thuis in de groene thema’s zoals milieu en mobiliteit. Terwijl ik vooral pragmatisch en zakelijk ben en de socio-economische thema’s kan opvolgen.

De leden van Groen Vlaams-Brabant verkozen zaterdag naast een nieuw provinciaal bestuur ook vertegenwoordigers voor de nationale Politieke Raad en het nationaal partijbestuur:
Nationale Politieke Raad: Stef Boogaerts (Begijnendijk, 52 jaar), Cecile Sillis (Asse, 70 jaar), Fatiha Dahmani (Leuven, 49 jaar), Alain Peeters (Landen, 41 jaar), Caroline Robberechts (Merchtem, 28 jaar), Dieter Van Besien (Haacht, 45 jaar), Lise Van Delm (Kapelle-op-den-bos, 19 jaar), Bram Vandenbroecke (Halle, 31 jaar), Wim Vandewijngaerde (Leuven, 26 jaar) en Heidi Vanheusden (Leuven, 52 jaar).
Nationaal partijbestuur: Bram Peters (Tervuren, 27 jaar).

%d bloggers liken dit: