SINT-PIETERS-LEEUW: – Het is december en de kerstmarkten duiken weer overal op. Ook in Sint-Pieters-Leeuw kan je dit jaar voor de tweede keer een bezoek brengen aan een gezellig kerstdorp met een zestiental houten chalets.
Op vrijdag 26 en zaterdag 27 december 2014 kan je vanaf 17 tot 1 uur terecht op de parking voor en achter de hoofdbibliotheek.
Op zondag 28 december 2014 ben je welkom van 11 tot 18 uur.

2013-12-27-kerstkorrida_kerstdorp (112) 2013-12-27-kerstkorrida_kerstdorp (111)
De Leeuwse handelsvereniging Rink Rond Leeuw en tal van erkende Leeuwse verenigingen en gespecialiseerde marktkramers zullen aan deze kersthappening deelnemen en leuke kerstartikelen, lekkere feesthapjes en verrassende kerstdrankjes verkopen.

2013-12-27-kerstkorrida_kerstdorp (03)RinkRond Leeuw lanceert “Pensen en frit” op kersthappening
Voorzitter, Olivier Huygens: ” De Leeuwse handelsvereniging RinkRond Leeuw pakt dit jaar uit met een leuk concept. Wij zullen namelijk 2 chalets uitbaten. In één chalet zullen er heerlijke dranken uit Sint-Pieters-Leeuw (Geuze Moriau en Kriek Lindemans) worden aangeboden en een tweede chalet zal de hongerigen spijzen. Naast een pakje frit zullen er ook artisanale warme pensen in een broodje verkrijgbaar zijn. We zochten naar een goede winterse combinatie van eten en drinken. Ook omdat de meeste feestjes hier in de streek gepaard gaan met hapjes en tapjes werd gekozen om eens pensen te serveren. Als men hierbij een heerlijke geuze of kriek drinkt dan verkrijgt men een zeer volmondig pallet van heerlijke smaken. Enkele leden-handelaars van RinkRond Leeuw hebben de combinatie al eens geproefd en ze zijn nu al overtuigd dat dit bij vele bezoekers van de kerstmarkt zal geliefd en geapprecieerd worden. In ieder geval, willen we opnieuw laten zien dat de handelaars niet mogen ontbreken op dit winters gebeuren en dat we er elke dag staan voor onze klanten.

2013-12-27-kerstkorrida_kerstdorp (27)Voorinschrijvingen 4de Leeuwse kerstcorrida
De 4de Leeuwse kerstcorrida gaat door op op vrijdag 26 december 2014.
18.30 uur kindercorrida / 18.45 uur jongerencorrida / 19.30 uur Kerstcorrida
Voorinschrijving tot zondagavond! Bedenk een originele ploegnaam, stuur uw gegevens naar kerstcorrida@renkoekoek.be en gooi nog eens die benen los vóór het Kerstdiner!
Zie ons aankondigingsartikel van 4/12/14 – KLIK HIER

%d bloggers liken dit: