10846800_10205571547594652_469753347_nOUDENAKEN: – Ring-tv journalist, dichter en muzikant Geert Vanhassel verloor zaterdag zijn trouwring. Gelukkig voor hem vond Pater Sus de ring terug.

Geert Vanhassel schreef er op facebook dit happy end stukje over: ” Vorige zondag trok ik even bleek weg toen bleek dat mijn trouwring van mijn hand was verdwenen. Nooit doe ik het kleine kunstwerk uit en toch was ie weg. Een zoektocht in huis leverde niets. Het voelde aan alsof ik een lichaamsdeel was kwijtgespeeld. Tot ik de bedenking maakte dat ik de ring misschien zaterdag was verloren tijdens een concert met Soetkin in de kerk van Oudenaken. Een beetje stress en moeten wachten bij minima rond het vriespunt doen een mens zijn vingers soms afslanken. Dus deed ik telefonisch mijn hele verhaal aan de plaatselijke priester, beter bekend als Sus. Het was het proberen waard. En Sint-Atonius, vooral bekend als afzetter en als vinder van verloren voorwerpen, beloofde ik meteen 5 euro. Sus heeft me intussen terug gebeld. En ongelooflijk maar waar… hij heeft het symbolische voorwerp van mijn liefde voor mijn grote liefde terug gevonden ergens op een pad tussen de pastorij en de kerk. Het mooiste kerstcadeau heb ik dus dit jaar al gekregen. En ook Sint-Antonius zag dat het goed was. ”
Zie ook ons artikel: – Prachtig kerstconcert van KOKhER en Soetkin Baptist in Oudenaken

%d bloggers liken dit: