2014-08-00-luchtfoto_zendmast-Norkring_Sint-Pieters-LeeuwVLAAMS-BRABANT:- De provincie Vlaams-Brabant keurde het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan ‘Open Ruimte’ van Sint-Pieters-Leeuw goed. Met dit plan wil de gemeente een evenwicht tot stand brengen tussen landbouw en natuur in haar open ruimte.

In dit ruimtelijk uitvoeringsplan worden de typische eigenschappen, zoals de openheid van het landschap, de integratie tussen natuurwaarde en landbouwactiviteit, de landschappelijke waarde van landbouw en landbouwbedrijven en de mogelijke inplanting van serrecomplexen beschermd en maximaal behouden’, zegt Julien Dekeyser, gedeputeerde voor ruimtelijke ordening.

Zie ook onze eerder gepubliceerde artikels:
26/09/14 – Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Open ruimte definitief vastgesteld
06/11/13 – Infovergadering Ruimtelijk Uitvoeringsplan Open Ruimte

%d bloggers liken dit: