voetbal_nieuwsblog_Sint-Pieters-Leeuw_logoDe voetbaluitslagen van de ploegen uit Sint-Pieters-Leeuw.

Tweede Prov. C – Prov. Brabant – 2014-2015
Lembeek – SK Leeuw A 0-2
Derde Prov. C – Prov. Brabant – 2014-2015
KV Zuun A – SK Oetingen 0-0
Wambeek – KV Brucom Sportief 3-0
Vierde Prov. C – Prov. Brabant – 2014-2015
KV Zuun B – sp. Brussels 1-2
SK Leeuw B – FC Pepingen B 2-6
SK Vlezenbeek – Ras Saintoise 6-1
FC Negenmanneke – Rhodienne De Hoek 1-0
Dames 2de provinciale B – Prov. Brabant – 2014-2015
Veldkanteva – SK Leeuw A (Leeuwinnen) 0-6
Dames 3de provinciale B – Prov. Brabant – 2014-2015
SK Leeuw B (Leeuwinnen) – Sporta Lombeek 0-2


SK Leeuw wint de derby op Lembeek met 0-2
Emile Devogeleer bezorgde ons onderstaand verslag met foto’s.
Deze namiddag vond op de Karenberg in Lembeek de derby plaats tussen Avenir Lembeek en SK Leeuw. Het was de thuisploeg die vanaf de start het initiatief nam en de eerste kans kreeg die juist naast ging. Doch was Het de ploeg van SK Leeuw die in de achtste minuut de score opende via strafschop die feilloos werd omgezet door Yves Beulinckx. Lembeek probeerde noch wat terug te doen maar faalde telkens in de afwerking en mochten ze gaan rusten met die 0-1 stand.

Na de pauze was het opnieuw een match die nog alle kanten uit kon tot in de 49 minuut Pierre Michel opnieuw een fout beging in de elf meter en opnieuw strafschop voor SK Leeuw , en een uitsluiting voor de nummer zeventien van Lembeek door twee gele kaarten Buelinckx had in de eerste helft al latten zien hoe een strafschop moet genomen worden en plaatste ook deze tegen de netten Lembeek probeerde in het laatste kwartier nog wat terug te doen maar miste opnieuw in de afwerking. Deze wedstrijd eindigde met een rode kaart voor Pierre Michel van Avenir en vijf gele kaarten voor wit zwart tegen over vier gele kaarten voor SK Leeuw
SK Leeuw komt door deze overwinning samen met Londerzeel op de tweede plaats ( 24 punten ) achter Borght ( 26 punten )

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: