2014-12-12-flyer-bko_kerst_2014SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de kerstvakantie – op 22, 23, 29 en 30 december 2014 – gaat de buitenschoolse kinderopvang (BKO) door in de gemeentelijke basisschool Den Top met als thema ‘Winterwonderland’.

Er is enkel deelname mogelijk per volledige dag (9.00 uur – 15.00 uur).
Er wordt opvang voorzien ’s morgens vanaf 7.00 uur en ’s avonds tot 18.00 uur.

De inschrijvingen voor de opvang tijdens de kerstvakantie zijn door de gemeente  online opengesteld.
Inschrijven kan tot 12 december, zowel online als op de Jeugddienst. Hou ook hier rekening met een inschrijvingsstop (plaatsen zijn beperkt).

De plaatsen zijn ook tijdens de kerstvakantie beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap” geeft Bart Keymolen, schepen voor jeugd mee. “We merken dat de beperking van het aantal kinderen, zoals tijdens de herfstvakantie, een positief effect heeft zowel bij de kinderen als de begeleid(st)ers. Op die manier leggen we onze focus op kwaliteit en niet op kwantiteit”.

Meer info: 02 370 28 81 – bko@sint-pieters-leeuw.be – www.sint-pieters-leeuw.be/kinderopvang

%d bloggers liken dit: