2009-09-29-KLJ-Vlezenbeek_startactiviteit-1VLEZENBEEK: – Zin in een spetterende zondagnamiddag? Niet twijfelen! Kom dan gewoon op zondag 28 september 2014 eens langs op onze startactiviteit. Je kan dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes komen ontdekken hoe tof KLJ is. Vanaf 13u30 worden jullie verwacht aan de pastorietuin, Dorp 43 in Vlezenbeek. De leiding staat alvast paraat om er een leuke namiddag van te maken!

Jullie worden van 13u30 tot 17u verwacht op de pastorietuin. Om 13u30 krijgen zowel de meisjes als de jongens de kans om zich in te schrijven voor het komende KLJ-jaar. Wie liever eerst eens een namiddagje meespeelt, kan zich ook na de activiteit om 17u nog inschrijven. Ook nodigen we alle ouders vanaf 17u uit om de kampfoto’s te bekijken.

Waarom naar de KLJ komen? Lid worden van KLJ Vlezenbeek betekent namelijk het volgende: behoren tot een toffe bende, leuke spelletjes spelen, sportief zijn, vrije tijd zinvol doorbrengen, … Het hele werkjaar door organiseren wij een heleboel activiteiten zoals bos- en pleinspelen, allerlei (fiets)tochten, een 2- of 3-daagse, sport, quiz, gezellig samenzijn en vooral: plezier maken en een hechte groep vormen. Het jaarlijkse hoogtepunt is natuurlijk het kamp dat telkens doorgaat van 21 tot 31 juli.

Om ons naar buiten toe te profileren en tal van activiteiten mogelijk te maken, organiseren we voor het hele gezin en KLJ-sympathisanten onze jaarlijkse pannenkoekenbak en fiets-en wandeltocht (waarvoor U alvast vriendelijk uitgenodigd bent). Voor de jeugd hebben we bovendien nog iets aardigs in petto: onze intussen al beroemd geworden Kerstfuif op 25 december.

Bezoek de KLJ-stand op de Jaarmarkt van Vlezenbeek Op zaterdag 18/10 is het Jaarmarkt in Vlezenbeek! Bezoek zeker eens de stand van KLJ. Je kan ons vinden op parking van de Ave-Maria Basisschool. Wat bieden wij aan? Jenever, gluhwein, soep en onze overheerlijke croques. Kom dus zeker eens langs op de Jaarmarkt van Vlezenbeek!
Pannenkoekenbak 23/11/2014
Op zondag 23 november organiseert KLJ Vlezenbeek opnieuw zijn jaarlijkse Pannenkoekenbak. Dit evenement gaat door in de parochiezaal van Vlezenbeek (Dorp 48, tegenover de kerk)Iedereen is van harte welkom tussen 11u en 20u30. De leiding kijkt er alvast naar uit om jullie te bedienen!

%d bloggers liken dit: