SINT-PIETERS-LEEUW: – Week 3 van de speelpleinwerking in Sint-Pieters-Leeuw loopt ten einde, en daarmee ook het eerste deel van zomer 2014. Tijd voor een Reuze kermis feest op het speelplein.
2014-07-17-speelplein_Sint-Pieters-Leeuw_groepsfoto2014
Vandaag verzamelen alle kinderen in speelplein ’t Populiertje. Tal van activiteiten en spelletjes staan verspreid over het groot terrein.
De kinderen kunnen hun creativiteit botvieren in de knutselhoek. Wie een vriendje wil uitdagen, neemt het op bij één van de vele volk- en reuzespelen. Wie nog energie genoeg heeft, kan terecht op één van de springkastelen.
2014-07-17-speelplein_ (06)Een bloedhete dag: zonnemelk wordt gretig gesmeerd, waterspelletjes en een waterstand zorgen voor verkoeling.
Een suikerspinmachine stilt een laatste honger in de namiddag. Samengevat: een topdag op speelplein ‘De Leeuwtjes’ te Sint-Pieters-Leeuw.

Bart Keymolen, schepen voor Jeugd en Speelpleinwerking, kijkt tevreden toe: “De glimlach op de gezichten zegt meer dan genoeg. De zon is van de partij en iedereen geniet met volle teugen van deze speciale dag”. Bart Keymolen geeft nog mee: “Wie nog wil inschrijven voor het tweede deel van de speelpleinwerking, kan hiervoor contact opnemen met de jeugddienst. De speelpleinwerking stopt een weekje, maar van 28 juli tot 22 augustus zijn we weer van de partij.”

Zo’n 200 kinderen brengen een deel van hun vakantie door op speelplein de Leeuwtjes.
Waar de animatoren elke week rond een ander thema werken.

Wie meer info zoekt over speelplein ‘De Leeuwtjes’ kan terecht op www.sint-pieters-leeuw.be/speelpleinwerking of bij de jeugddienst, Lotstraat 8 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: