VLAAMS-BRABANT: – De provincieraad van Vlaams-Brabant besliste om de zwembadtarieven voor het Provinciedomein Huizingen aan te passen. Bovendien kan men er voortaan enkel toegang krijgen na vertoon van de identiteitskaart. Deze maatregelen moeten zorgen voor meer veiligheid in de domein.
2012-05-15-JVB_Domein-Huizingen-glijbaan (27)
Sinds vorige maand zijn er een aantal incidenten met Brusselse jongeren in en rond het zwembad van Huizingen geweest. Om de veiligheid en het recreatieplezier van de bezoekers te garanderen, hebben we een aantal maatregelen genomen’, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor de provinciedomeinen.

Verhoging van de zwembadtarieven in Huizingen
Enkel de toegangsprijs voor het zwembad wordt verhoogd, zowel voor klanten uit Vlaams-Brabant als voor klanten van buiten onze provincie. De tarieven voor de domeintoegang blijven ongewijzigd. Ook de gratis toegang voor de inwoners van Beersel blijft.
‘De verhoging van het toegangstarief voor het zwembad was nodig door de stijgende energiekost en de kost van de bewakingsfirma’, zegt gedeputeerde Walter Zelderloo. ‘Het gezinsabonnement blijft ongewijzigd omdat het onze bedoeling blijft om gezinnen aan te trekken’.
2014-06-25-tarieven-domein-huizingen-2014
Aanpassing van het zwembadreglement in provinciedomeinen
We hebben ook de reglementen van orde voor onze domeinen in Huizingen, Kessel-Lo en Halve Maan in Diest aangepast. Voortaan krijgt men enkel toegang tot de betalende zone na het tonen van de identiteitskaart. Andere recreatiedomeinen in de buurt, zoals het Bloso-domein in Hofstade en De Nekker in Mechelen, doen dit al. En sinds de invoering is de orde er hersteld. Dit betekent dat bezoekers zowel aan de inkomkassa als aan de zwembadkassa zal gevraagd worden hun identiteitskaart te tonen’, zegt gedeputeerde Walter Zelderloo.

%d bloggers liken dit: