2014-06-08-affiche_32ste-aardbeienjoggingVLEZENBEEK: – Dit jaar vindt de 32ste editie van de Vlezenbeekse Aardbeienjogging naar jaarlijkse traditie plaats op vaderdag, zondag 8 juni 2014 (Pinksterzondag).

De 7 km-loop neemt het leeuwendeel van de deelnemers voor zijn rekening. Deze afstand is ideaal voor beginnende lopers en deelnemers aan start-to-run programma’s.
De 14 km en 21 km vallen dan weer bij de getrainde hardlopers in de smaak terwijl de 3 km precies gepast is voor diegenen die in gezinsverband aan de loopwedstrijd deelnemen.

Speciaal voor de jeugdige lopers tot respectievelijk -9 en -12 jaar wordt er vooraf een korte wedstrijd georganiseerd (1/2 en 1km.).
Het eerste startschot wordt gegeven om 15u aan de kerk te Vlezenbeek.
Inschrijvingen online of vanaf 13 u tot 14.30 u in de parochiezaal – Dorp 48 – 1602 Vlezenbeek

Nieuw online inschrijving!
Vanaf dit jaar kan je online inschrijven op www.aardbeienjogging.be
Webontwikkelaar Bert Nys gaf de website een nieuw en professioneel kleedje waardoor ook online inschrijvingen mogelijk werden.
2014-06-02-inschrijving-aardbeienjoggingDe inschrijving via de website versnelt het inschrijvingsproces voor de start van de wedstrijd. De deelnemer dient alleen nog bij aankomst te betalen en het nummer kan direct aan de jogger uitgereikt worden.
Om de online inschrijving te promoten krijgt de internaut-jogger een korting op het inschrijvingsbedrag, nl. 5 euro via voorinschrijving i.p.v. 6 euro bij het ter plaatse inschrijven.

Sedert 1983 is dit sportief evenement in Vlezenbeek en omstreken een waar begrip geworden bij de joggers en sportievelingen. De aardbeienjogging is één van de vele activiteiten welke door de Vlaamse werkgroep De Vrede word georganiseerd. De Vlaamse werkgroep DE VREDE VZW werd opgericht in 1979 onder impuls van Daan Vervaet.

%d bloggers liken dit: