RUISBROEK: Vandaag werd aan het station van Ruisbroek aangekondigd dat op zaterdag 27 september 2014 de gemeente Sint-Pieters-Leeuw in samenwerking met CC Coloma, de NMBS en de vzw graffiti, een heus graffitiproject organiseren aan het station van Ruisbroek.
2014-05-28-aankondiging_graffiti_Jam_03
Tom Pardaens, ambtenaar maatschappelijke veiligheid, coördinator van het project: ‘Door deze kunstvorm in de buurt te integreren, fleuren we niet alleen de omgeving op, maar verminderen we ook de aanwezige onveiligheidsgevoelens en de verloedering van de stationsomgeving.

In september zal men de voetgangerstunnel en beide ingangen naar de sporen voorzien van professionele graffiti. Op de perrons zelf komen foto’s van het hedendaagse Ruisbroek.

Deze diashow vereist JavaScript.


Tom Pardaens:’ Graag doen we echter ook een beroep op U, inwoner van Ruisbroek. Wij willen dit graffiti-event immers graag laten uitgroeien tot een heus buurtfeest. Neem contact op met het wijkteam Ruisbroek indien u aan dit project actief wenst deel te nemen: wijkteamruisbroek@sint-pieters-leeuw.be of 02/371 63 18

%d bloggers liken dit: