2014-03-25-graffiti-tegen-graffitiRUISBROEK: – Het wijkteam van Ruisbroek wil het station van Ruisbroek opfraaiien met een heus graffitiproject. Hiervoor nemen ze deel aan een wedstrijd waarbij ze dagelijks uw stem nodig hebben.

In elke provincie zal Fintro uit de drie populairste projecten een winnaar aanduiden. De winnende projecten krijgen 3500 euro om hun project te realiseren.

Stem nu op: www.fintroverbetertjebuurt.be/project/60

Tom Pardaens: ‘De stationsomgeving en het perron willen we voorzien van kleurrijke graffiti en dit in nauwe samenwerking met de inwoners van Ruisbroek. De graffitiwerken willen we deels laten uitvoeren door professionele artiesten en deels door de jongeren van Ruisbroek (begeleide graffitiworkshop)! Verder willen we dit graffiti-evenement laten uitgroeien tot een heus buurtfeest: we bieden muziekartiesten uit Ruisbroek een podium aan en inwoners organiseren een picknick waarbij de hele buurt kan aanschuiven. Kortom een evenement voor en door de inwoners van Ruisbroek, met als hoofddoel de stationsomgeving op te fleuren.’

%d bloggers liken dit: