www_sint-pieters-leeuw_eu___laekelindeSINT-PIETERS-LEEUW: – vrijdagnacht sloot jeugdhuis Twidrio na 13 jaar de deuren. Maar niet getreurd, want om middernacht werd de nieuwe naam van het jeugdhuis bekend gemaakt vanaf nu  verwelkomen we een jong team en  “JH Lewis” op dezelfde locatie in de Laekelinde aan de Lotstraat 6.

www.facebook.com/pages/JH-Lewis/203731426322106

jeugdhuis-Lewis_Sint-Pieters-Leeuw_logo

Zoals elk jeugdhuis kende Twidrio pieken en dalen. Maar de laatste tijd ging het achteruit met het jeugdhuis.  Doreen Wuyts, Eline Van Autreve en Anneleen Vande Voorde, drie studenten communicatie aan de Brusselse Erasmushogeschool  kozen samen voor de herlancering van Twidrio als hun afstudeerproject.
Als voormalige kernleden van Twidrio denken wij dat een nieuw bestuur en een nieuwe aanpak het jeugdhuis kunnen doen herleven’.


%d bloggers liken dit: