ZUUN: – De Erfgoedcel van Sint-Pieters-Leeuw organiseert vanaf 14 februari tem 11 maart 2014 een fototentoonstelling in WZC Zilverlinde.

2013-12-06-erfgoedmarkt_04
Men kan vanaf 14 februari een selectie uit de verzameling oude foto’s van de Leeuwse Erfgoedcel bewonderen in in WZC Zilverlinde aan de Welzijnsweg 2 (inrit via de Jan Vanderstraetenstraat 275). Hoe zag de Bergensesteenweg er vroeger uit, wie kent de wielerpiste nog,… Vele verhalen zullen terug boven komen.

2013-06-24-oproep_oude-foto_sint-pieters-leeuw_en_deelgemeentenPatrick Huybrechts: “Heeft u oude foto’s in uw bezit over bijvoorbeeld: sportevenementen, processies, optochten, prijsuitreikingen, het onderwijs toen, oude straten en landschappen,…
De Leeuwse Erfgoedcel, in samenwerking met de werkgroep voor Streek- en Volkskunde, de diensten Toerisme en Cultuur en de Leeuwse Kunstacademie, scant u foto’s graag in, catalogeert ze en voorziet ze van uw commentaar als u dat wenst.

Alles gebeurt volledig in onderlinge afspraak in de Kunstacademie aan de Rink nadat u met Patrick Huybrechts een afspraak hebt gemaakt via 0497/51 68 71 of kunstacademie@sint-pieters-leeuw.be .

%d bloggers liken dit: