2014-02-04-3awards_schoentjesSINT-PIETERS-LEEUW: – Voor de derde keer werd er een Award uitgereikt aan een drankenhandelaar, die, ter gelegenheid van de “Dag van de Drankenhandelaar”, de beste/meest originele initiatieven/acties ondernomen heeft. Een jury van “Mistery Shoppers” heeft dan een rondgang gedaan bij de 180 deelnemende drankenhandelaars verspreidt over gans België. Tijdens het Congres in de Expohallen in Doornik op maandag 3 februari 2014, georganiseerd door FEBED (Federatie van Belgische Drankenhandelaars, werd deze AWARD uitgereikt aan enkele Drankenhandelaars, waaronder ook Dranken SCHOENTJES uit Sint-Pieters-Leeuw.

Olivier Huygens,Zaakvoerder: “Het is nu reeds de 3e keer dat we deze Award winnen. Dit jaar openden we onze deuren gedurende 3 dagen en konden onze klanten genieten van talrijke degustaties en promoties. Naar jaarlijkse gewoonte lieten we een mobiele frituurwagen op onze parking komen, waar iedere klant kon genieten van een gratis pakje friet met sausje en frikandel, balletje of brochette. Wij nodigden Andy Jans, gekend biersommelier, uit om op zondag en maandag uitleg te komen geven over 12 biersoorten. En dit is uniek. Nog nooit eerder in de streek werd er in een drankencentrale gebruik gemaakt van een biersommelier om enkele bieren helemaal door te lichten. Elk bier heeft trouwens zijn eigen geur, smaak en afdronk. Net zoals bij wijnen kan een bier ook worden aanbevolen bij bepaalde gerechten. En daar wil men bij Schoentjes op inspelen. Onze nationale trots, het Belgische bier, ontdekken in al zijn facetten. Wekelijks ontdekken we nieuwe bieren en zorgen ervoor dat ze snel bij ons in de rekken staan.

Het is voor ons een hele eer dat we de Award konden binnenhalen. Het is als het ware een schouderklopje voor onze vele inspanningen tijdens het jaar. In onze winkel bieden we onze klanten een zeer ruim aanbod aan concurrerende prijzen. Want de laatste maanden werd ons assortiment steeds maar groter. Omwille van de grote vraag naar bieren voelden wij ons als het ware gedreven om op zoek te gaan naar tal van bieren die bij velen nog onbekend zijn. Ook aan de hype van de vele Gin-Tonics wordt heel wat werk gestoken. Zo beschikken wij op nog geen jaar tijd over meer dan 80 Gin’s en de bijhorende Tonic’s.

Volledig nieuw is ook de getrouwheidskaart via de gewone identiteitskaart. We moeten opnieuw mensen motiveren om hun aankopen te doen in gespecialiseerde zaken zoals de vele buurtwinkels. Er is toekomst in onze sector en daar werken we aan.”

%d bloggers liken dit: