2013-12-14-Station-Ruisbroek_trein_NMBS_spoor_02RUISBROEK: – Al een week is het pikdonker in de voetgangerstunnel onder het station te Ruisbroek. sp.a Sint-Pieters-Leeuw diende een klachtenformulier in bij de NMBS en vroeg een aantal dagen daarna om snel het nodige te doen.

De voetgangerstunnel onder het station van Ruisbroek wordt veel gebruikt door pendelaars. Sinds meer dan een week moeten ze echter in het donker hun weg zien te vinden.

Kurt Annendijck, secretaris van sp.a: “Begin vorige week diende ik een klachtenformulier in via de website van de NMBS. Een paar dagen later stonden we nog altijd in het donker. Daarom heb ik hen via Twitter nogmaals attent gemaakt op deze onveilige situatie. Het enige antwoord dat ik toen kreeg, was dat ze mijn klacht overmaakten aan de juiste dienst.”

UPDATE 28/01/2014: De lichten in de tunnel zijn hersteld en werken terug.

%d bloggers liken dit: