2013-12-13-flyer_herman-de-coninck_van-voor-over-door

VLEZENBEEK: – Poëzie vrijdag 13 december 20.00 uur Herman de Coninck van*voor*over*door* in De Merselborre in Vlezenbeek.
Kristien Hemmerechts, Sylvie De Pauw en Inge Spinette met een variatie mooie teksten en liedjes.

Herman brengt een pakkend beeld van de man, de dichter, de vader, de echtgenoot, de vriend Herman De Coninck… aan de hand van zijn gedichten en brieven, de herinneringen van zijn vrouw Kristien Hemmerechts en de muziek waar deze opmerkelijke figuur van hield. Kristien Hemmerechts, geboren en opgegroeid in Strombeek, leest voor en vertelt. Sopraan Sylvie De Pauw vertolkt de liederen, begeleid door Inge Spinette op piano. Een mooie mix van klassiek en van verrassende keuzes uit jazz en chansons. Spits, passioneel en verstillend. Net zoals hun vorige fel gesmaakte productie: Een bakje troost.
Tickets: 10 euro VVK – 12 euro kassa
Tickets: Cultuurcentrum Coloma – T 02 371 22 62 – cultuur@sint-pietersleeuw.be

%d bloggers liken dit: