2013-11-19-kalenderVLAAMS-BRABANT: – De vzw Streekproducten Vlaams-Brabant en de provincie Vlaams-Brabant geven een Straffe Streek Kalender 2014 uit. Dit jaar worden de streekproducten groter afgebeeld dan ze zijn en dit telkens op een typisch Vlaams-Brabantse locatie.

De Straffe Streek Kalender is een praktische kalender met mooie en verrassende foto’s van onze Vlaams-Brabantse streekproducten. Dit jaar staat de grootsheid van deze producten in de kijker. De grootsheid van de producten komt tot uiting door de grootte van hun afbeelding op de foto. Bovendien worden ze afgebeeld op een typische locatie waardoor de band tussen product en streek benadrukt wordt. In een katern vindt men 12 gerechten terug van culinair ambassadeur Kwinten De Paepe’, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor plattelandsbeleid.

Er worden in totaal 16.500 exemplaren gedrukt. Het is een origineel en ideaal relatiegeschenk tijdens de eindejaarsfeesten.

Met de kalender hopen we weer heel wat mensen te sensibiliseren om in de eigen keuken aan de slag te gaan met streekproducten uit Vlaams-Brabant. Daarnaast is het ook een heel praktische kalender waarop men dingen kan noteren. Ook alle feestdagen en schoolvakanties staan aangeduid‘, besluit Paul Vleminckx, voorzitter vzw Streekproducten Vlaams-Brabant.

%d bloggers liken dit: