2013-11-19-affiche-film-kiss-meVLEZENBEEK: – Vrijdag 22 november 2013 om 20:00 uur wordt ter gelegenheid van het Holebifilmfestival de film “Kiss Me” vertoond in de Merselborre.

Drama van Alexandra-Therese Keining met Ruth Vega Fernandez, Liv Mjönes, Lena Endre

Mia en Frida, allebei dertigers, komen elkaar voor het eerst tegen op het verlovingsfeest van hun ouders. Mia’s vader, Lasse, gaat trouwen met Elizabeth, Frida’s moeder, waardoor ze (stief)zussen worden. Te midden van de champagne en de hapjes kruisen hun blikken. Beide jonge vrouwen merken onmiddellijk hoezeer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen.
Maar er is een probleem: Mia is al verloofd met Tim, haar vriend en zakenpartner, en ze staat op het punt te trouwen. Mia’s emoties botsen met haar plichtsbesef en de strenge regels die ze zichzelf en vooral ook anderen oplegt. Ze wil niet buiten de lijntjes kleuren, maar de liefde is sterker.
Een heerlijke Zweedse film om verliefd op te worden.

Zweeds gesproken, Nederlandse ondertitels
Prijs: € 2
Locatie: GCC De Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek

Het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant brengt jaarlijks in de maand november in een 10-tal steden en gemeenten in de provincie Vlaams-Brabant een ganse waaier van holebi- en transgenderfilms. Van lichtvoetige komedies over onthullende documentaires tot meeslepende drama’s: voor elk wat wils.
Programmatie en meer info: www.holebifilmfestival.be.

%d bloggers liken dit: